Адвокат Веселина Велева от Варненска адвокатска колегия

Адвокатска кантора „Велева“ предлага на своите клиенти правна защита и съдействие от най-високо ниво.

Наша основна цел е да предоставяме първокласни правни услуги, в зависимост от спецификата на всеки отделен казус. Всеки наш клиент получава необходимото внимание и съдействие за постигане на оптимален резултат. Избирайки да се доверите на адвокатска кантора „Велева“, вие залагате на сигурност и качество.

Заявете консултация още днес: +359 883 48 44 30

ЗА-НАС---портретна

Адвокат Веселина Велева е възпитаник на Първа Езикова гимназия – гр. Варна, с профилирано изучаване на английски и немски език.

Завършва специалност „Право“ във Варненски Свободен университет през 2014 г.

След като завършва обучението си, адвокат Велева натрупва опит като юрисконсулт в строителна фирма и адвокатска кантора.

През 2016 е вписана и като медиатор към Единния регистър на медиаторите.

От 2017г. практикува самостоятелно и си съдейства с други адвокати и адвокатски кантори на територията на гр. Варна и на цялата страна.

След като се вписва като адвокат към Адвокатска колегия – гр. Варна през 2017г., започва да си сътрудничи с адвокатско дружество, което е специализирано в процесуално представителство по дела с Енергийни и ВиК дружества, където натрупва сериозен опит и практика във воденето на подобен тип дела.

Нейни клиенти са физически лица, които имат нужда от консултация по семейноправни, трудовоправни, имуществени казуси, консултации във връзка със сключване на различни договори – договори с мобилни оператори, трудови договори, договори за строителство, предварителни договори за покупко-продажба на недвижим имот и др.

Сред клиентите ѝ през годините са също големи строителни фирми, специализирани както в жилищното строителство, така и в пътното строителство, при работата с които натрупва значителен опит в материята.

С оглед предоставяне на услуги от най-високо качество и комплексно правно обслужване на своите клиенти, изгражда и поддържа отлични партньорски взаимоотношения със специалисти от различни области – нотариуси, частни и държавни съдебни изпълнители, преводачески агенции, застрахователни дружества, счетоводни и консултантски кантори.

За нас е важно да спечелим и оправдаем Вашето доверие, както и да изградим дълготрайни взаимоотношения, основани на взаимно доверие и сигурност.

Редица наши клиенти изразиха положителни отзиви от това, че се обърнаха към услугите ни.

Не губете повече време и се свържете с нас!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ЗА ДА ВИ СЪДЕЙСТВАМЕ!

Адвокат Велева може да Ви съдейства