Адвокатска кантора “Велева” предлага правна защита и съдействие на своите клиенти по дела срещу различни монополни дружества, като електроразпределителни дружества, ВиК дружества, топлофикационни дружества, както и мобилни оператори, банкови и кредитни институции и др.

 

В отделните менюта на нашия сайт ще откриете част от правните услуги, които предлагаме, както и описание на хипотезите на някои от проблемите, с които на клиентите най-често се налага да се сблъскат.

Ако имате нужда от добър адвокат в гр. Варна, с опит в делата срещу електроразпределителни, топлофикационни, ВиК дружества, както и банки и кредитни институции или мобилни оператори, то Вие сте на правилното място!

В Адвокатска кантора “Велева” можем да сме Ви полезни когато сте изправени срещу ситуация, която заплашва да Ви причини вреди.

Съветваме Ви да ни потърсите своевременно, за да успеем да защитим Вашите права и интереси.

Информацията, която споделите с нас по време на консултация, остава изцяло между нас, като за това гарантираме с поемането на взаимно и безсрочно задължение за конфиденциалност на разговорите!

 Доверете на експертната помощ и професионализма на адвокат, с опит в делата срещу монополни дружества.